Την 2η Τράπεζα Τροφίμων εγκαινίασε ο Καστορίας Σεραφείμ

Image

Την 2η "Τράπεζα Τροφίμων" της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ και αυτό στην πόλη της Καστοριάς.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Μητροπολίτης Καστορίας, απευθυνόμενος στους άρχοντες και τους φορείς της Καστοριάς, είπε "να ξέρετε πως για ότι κάνουμε στη ζωή μας και ότι προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας, πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό. Γιατί Αυτός είναι που επιτρέπει τα έργα μας".

Επίσης ο κ. Σεραφείμ, δήλωσε πως σύντομα θα επεκταθούν οι Τράπεζες Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας και στις άλλες περιοχές της Μητροπολιτικής Περιφέρειας αλλά η Μητρόπολη Καστοριάς θα ιδρύσει σε συνεργασία και με το Δήμο Καστοριάς ένα ακόμα Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Από τη μεριά τους οι τοπικοί φορείς της Καστοριάς, ευχαρίστησαν και συνεχάρηκαν τον σεβαστό Μητροπολίτη τους για την προσπάθειά του και την συνεχή έννοια του να ανακουφίσει τους δοκιμαζομένους αδελφούς μας και τον διαβεβαίωσαν πως όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα είναι στο πλευρό του για τέτοιες αγαθοεργίες.

Image

Εμφανίσεις: 70147
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!