Oλοκληρώθηκε η εκστρατεία Αλληλεγγύης από τη Μητρόπολη Χανίων

Image

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρωτόγνωρη και επιτυχημένη εκστρατεία αλληλεγγύης τής Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου πού σε συνεργασία με το πρόγραμμα  ''βοήθεια στο σπίτι''  του Δήμου Χανίων μοίρασαν περίπου 800 πλήρεις τσάντες με τρόφιμα σε εμπερίστατους κατοίκους τής περιοχής.

Στη συλλογή των τροφίμων πού ξεπέρασε κάθε προσδοκία συνέβαλαν τοπικές επιχειρήσεις καί απλός κόσμος  οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ευσπλαχνία τους λόγω τής μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Επιπλέον η Ιερά Μητρόπολη μοίρασε 150 τσάντες σε έκτακτες περιπτώσεις και αυξάνει καθημερινά τις μερίδες τών έξι συσσιτίων της που εώς τώρα ξεπερνάνε τίς 800 μερίδες ημερησίως. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας καί Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός καί ο Δήμαρχος Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκης με τους συνεργάτες τους θα προχωρήσουν σε πολλές συνεργασίες αντιμετωπίσεως τών ποικίλων οικονομικών προβλημάτων τού τόπου.

Image

Εμφανίσεις: 70517
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!