Θεσσαλονίκης: "Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στον ηγούμενο Εφραίμ"

Image"Δεν κρίνουμε την δικαστική απόφαση αλλά εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου. Είναι ένα πρόσωπο ξεχωριστό στην κοινότητα του Αγ. Όρους" ανέφερε πριν λίγη ώρα ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Τόνισε δε πως ο λαός δυσανασχέτησε με τη χρονική περίοδο που βγήκε η απόφαση προφυλάκισης, ενώ ο ίδιος τον μνημόνευσε στα Άγια κατά τη Λειτουργία του Αγ. Δημητρίου "ως μία πράξη συμπαραστάσεως στην περιπέτειά του".

Για το άλλο καυτό θέμα της επικαιρότητας, τις δηλώσεις βόμβα του Τούρκου πολιτικού Μ. Γιλμάζ ο Σεβασμιώτατος δήλωσε πως έχει "εσωτερικά επαναστατήσει".

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιλμάζ δήλωσε πως μυστικά κρατικά κονδύλια διατίθεντο τη δεκαετία του '90 για να μπουν πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης είχε ασκηθεί αυστηρότατη κριτική εκείνη την περίοδο, όταν δήλωνε πως οι πυρκαγιές ίσως είναι έργο ξένων πρακτόρων...

Εμφανίσεις: 57215
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!