Τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαντινείας Αλέξανδρο

0-mantineias

Με πολλή  χαρά εδέχθη και φέτος ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,  στο Επισκοπικό Μέγαρο τους νέους και τις νέες της Τριπόλεως, όπου έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Ακολούθησαν  η μπάντα του Στρατού, η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως, οι νέοι και οι νέες του Χορευτικού Συλλόγου Τριπόλεως, τα παιδιά της Λαογραφικής Εστίας Τριπόλεως, τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, η παιδική και η Παραδοσιακή Μικτή Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και άλλοι.

Επίσης η Μικτή Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας,  βρέθηκε κοντά στους γέροντες του Δεκαζείου Γηροκομείου Τριπόλεως και στις τρόφιμες του Ιδρύματος Τυφλών Τριπόλεως «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», όπου και τους έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τους τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια.

0-mantineias1

0-mantineias2

Εμφανίσεις: 45497
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!