Νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στον Μητροπολίτη Άρτης (VIDEO)

kalantaxrist_11

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, έψαλλαν σήμερα το πρωί ομάδα στρατιωτών από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Άρτης, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Ιγνάτιο.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, κατά τη διάρκεια του κεράσματος, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους.

Τέλος, απευθυνόμενος στους στρατιώτες, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, με υγεία δύναμη και πρόοδο στη ζωή τους.

Τους ζήτησε να έχουν αγωνιστικό φρόνημα διότι χωρίς αγώνα, προσπάθεια και θυσία δεν πάμε ποτέ μπροστά.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος έκανε επίκαιρη δήλωση και μετέφερε μέσω του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού "ART TV" τις εόρτιες ευχές του.

Αναφέρθηκε ότι εορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε μια περίοδο που δεν είναι ευχάριστη διότι είμαστε μέσα σε μια μεγάλη κρίση ηθική και οικονομική που έχει ως συνέπεια τον φόβο, την ανασφάλεια, την αγωνία των ανθρώπων.

Ο Χριστός ήρθε στον κόσμο για να φέρει την αλήθεια, την ειρήνη, την ασφάλεια, την αισιοδοξία, την αγάπη, τη χαρά, την δικαιοσύνη.

Είναι ανάγκη να πιστέψουμε σ` Αυτόν και να αγαπήσουμε τον Θεό και τον συνάνθρωπο μας, να ενωθούμε ώστε να νικήσουμε το κακό μέσα μας αλλά και γύρω μας, με σκοπό να αντιμετωπίσουμε αυτή την δυσκολία της ζωής.

{youtube width="640" height="400"}eWwIsEePBB4{/youtube}

{youtube width="640" height="400"}JdKt8SOD33c{/youtube}

Εμφανίσεις: 39496
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!