Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων

DSC04371

Του Θανάση Βλάχου, 20.48

Επιτυχής ήταν η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βαρλαάμειο Εστία παρουσία από τους κύκλους μελετών της Αγίας Γραφής.

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, του Πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτη Γ. Στέφα, κληρικών και πλήθους πιστών ‘όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήθηκε η Γέννηση του Χριστού αλλά και το μήνυμα της αγάπης στον κόσμο που όπως τονίστηκε από τον κ. Σεραφείμ παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό.

Ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη ώστε να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες επιφέρει η καθημερινότητα και η γενικότερη οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι με πίστη στο Θεό όλα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Κεντρικός ομιλητής της καθόλα επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτης Νάνης που ανέπτυξε το θέμα «Αεί Χριστούγεννα» ενώ η όλη εκδήλωση διανθίστηκε από Χριστουγεννιάτικους ύμνους, τραγούδια και ποιήματα.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!