Σπάρτης Ευστάθιος: «Όσο θα υπάρχουν τα παιδιά θα υπάρχει και ελπίδα»

Image

Με μια πολύ όμορφη και χαρούμενη γιορτή, τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Σπάρτης, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2011, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σπάρτης κ. Ευσταθίου, καθώς και των γονέων τους, μετέφεραν σε όλους στην εποχή της Γεννήσεως του Χριστού, αυτής της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ευστάθιος, απευθυνόμενος προς του γονείς ομίλησε με στοργή για την αξία των παιδιών στη ζωή του κάθε ανδρογύνου και ειδικότερα των νέων ανθρώπων, που τώρα αποφασίζουν, εντός του μυστηρίου του γάμου, να πορευτούν μαζί στη ζωή.

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος, μεταξύ άλλων τόνισε: «Βλέπετε σε πόσο δύσκολους καιρούς ζούμε και αν χαθεί αυτό που λέγεται οικογένεια, αν ξεφτίσει αυτό που λέγεται δεσμός συζυγικός και αν υποτιμηθεί το παιδί θα είμαστε πλέον αξιολύπητοι και δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο».

«Όσο θα υπάρχουν τα παιδιά θα υπάρχει και ελπίδα», πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ευστάθιος.

Εμφανίσεις: 41029
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!