Κοντά στους υπαλλήλους του Ρ/Σ της Εκκλησίας ο Γλυφάδας

0-glyfados

Γράφει η Romfea.gr - 23.28

Τη συμπαράστασή του εξέφρασε σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος στους εργαζόμενους του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με δεκαπέντε υπαλλήλους όλων των κλάδων του σταθμού.

Τους συνάντησε, είπε, με δική του καθαρά πρωτοβουλία γιατί ήθελε να ακούσει την άποψή τους και να τους εκφράσει τη συμπαράστασή του και την αγάπη του.

Ο κ. Παύλος φέρεται να επισήμανε στους παρευρισκόμενους πως δεν είναι καλό να κλείσει ο ραδιοφωνικός σταθμός, "να χαθεί η φωνή της Εκκλησίας την ώρα που άλλες ομολογίες έχουν σε λειτουργία τους ραδιοφωνικούς τους σταθμούς".

Σύμφωνα με πηγές της Συνόδου ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια και στον αγώνα και τις θέσεις που εκφράζει υπέρ των εργαζομένων η γενική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, και έμπειρη δημοσιογράφος του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ κυρία Μαρία Αντωνιάδου.

Στον διάλογο των εργαζομένων με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας παρευρέθηκε για λίγη ώρα και ο διευθυντής του Ρ/Σ της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας.

Σημειώνεται, τέλος, πως δεν υπάρχει ακόμη καμία εξέλιξη στο θέμα, αφού και στο σημερινό Δελτίο Τύπου δεν έγινε απολύτως καμία αναφορά.

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι οι αποφάσεις για το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού να ληφθούν στη συνεδρίαση της ΔΙΣ του Ιανουαρίου.

Πάντως ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος τον Νοέμβριο του 2009, είχε εκφράσει παράπονα για το πρόγραμμα του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως «αν δεν αλλάξει καλύτερα να αλλάξει όνομα».

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!