Αθηναγόρας: "Ο Άγιος Νικόλαος να σταματήσει την τρικυμία της Πατρίδας μας"

0-iliou1

Για την Romfea.gr, Γιώργος Φερδής  -  18.45

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Ίλιον, λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Να αναφερθεί ότι ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου, ήταν κατάμεστος από πιστούς οι οποίοι θέλησαν να τιμήσουν τον Άγιο τους.

Ο Μητροπολίτης Ιλίου απευθυνόμενος στο ποίμνιο του, εξέφρασε την χαρά του για την σημερινή συμμετοχή του κόσμου στην Θεία Λειτουργία, ενώ ευχήθηκε σε αυτούς που έχουν το όνομα του Αγίου Νικολάου.

Όσο αναφορά την άσχημη κατάσταση που περνάει η Πατρίδα μας, ευχήθηκε ο Άγιος Νικόλαος, να είναι αρωγός σε αυτές τις δύσκολες ημέρες και σύγκρινε ότι ως προστάτης των ναυτικών, να βοηθήσει να περάσει η χώρα μας την τρικυμία και να μας φέρει μέρες γαλήνης.

Από την μεριά του ο προϊστάμενος του Ναού π. Μιχαήλ, ευχαρίστησε από την καρδιά του, τον Σεπτό Ποιμενάρχη για την παρουσία του στον Ιερό χώρο του Αγίου Νικολάου και ευχήθηκε ο Άγιος να είναι προστάτης του σε κάθε του κίνηση.

Το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός και ακολούθησε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου προς ευλογία των πιστών.

0-iliou-2

0-iliou3

0-iliou4

0-iliou5

0-iliou6

0-iliou7

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!