Ονομαστήρια Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Σεραφείμ

Image

Του Θανάση Βλάχου - 14.01

Με την τέλεση πανηγυρικής Θείας λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας ο Σεβασμιότατος Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ δέχθηκε ευχές για τα ονομαστήρια του.

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και πλήθους πολιτών τελέστηκε η θεία λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Σεραφείμ του εκ Φαναρίου που χθες γιόρτασε η εκκλησία μας και το όνομα του οποίου φέρει ο Σεβαστός Ποιμενάρχης.

Μετά το πέρας αυτής ο κ. Σεραφείμ κατά την διανομή του αντιδώρου δέχθηκε τις ευχές όλων των παρισταμένων για μακροημέρευση και συνέχιση του Θεάρεστου έργου που επιτελεί στα 20 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος στο τιμόνι της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.

Απολαμβάνοντας την αγάπη, τον σεβασμό αλλά και την αναγνώριση της καθόλα επιτυχούς ποιμαντορίας του από το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής εκκλησίας ο κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε όλους διαβεβαιώνοντας ότι με την βοήθεια του Κυρίου θα συνεχίσει το έργο του και να υπηρετεί την τοπική εκκλησία.

Τις ευχές τους στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων έδωσαν όπως προαναφέραμε οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων, μοναχοί και μοναχές και πλήθος πιστών που συνέρρευσαν στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος.

Σε αυτές ενώνουμε και τις δικές μας ευχές στον Σεβαστό Ποιμενάρχη για συνέχιση του Θεάρεστου έργου του.

Εις πολλά έτη Δέσποτα.

0-episismoi

0-stagon1

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!