Συνάντηση Πειραιώς με Αν. Υπουργό Παιδείας Αρβανιτόπουλο

peireios_arv

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Τον νέο Υπουργό υποδέχθηκε με ιδιαίτερα θερμά συναισθήματα ο κ. Σεραφείμ, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Υπουργό για το πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας του Πειραιά καθώς και για την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου του Δημοτικού Σχολείου, ενώ δε παράλειψε να τον ενημερώσει για την ίδρυση και λειτουργία από την επόμενη χρονιά του Γυμνασίου της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς .

Ο Υπουργός συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το τεράστιο έργο που πραγματοποιείται στην Μητρόπολη Πειραιά κάτω από την προσωπική του εποπτεία, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα βρίσκεται και ο ίδιος αρωγός και συνοδοιπόρος σε αυτήν την τολμηρή για την εποχή μας, και ταυτόχρονα ευεργετική για την τοπική κοινωνία του Πειραιά, προσπάθεια.

Επίσης αντήλλαξαν έντονους προβληματισμούς σχετικά με σημαντικά προβλήματα του Πειραιά, δημιουργώντας έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας προς όφελος της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς που σύντομα θα ανταποδώσει την επίσκεψη στον νέο Υπουργό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταύτιση των απόψεων , και την ελπίδα του πως ο λαός μας θα σταθεί για ακόμα μία φορά με αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων, προκειμένου να αντισταθεί σε οτιδήποτε τον ταπεινώνει.

Παρών στη συνάντηση των δύο ανδρών, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να σταθούν με πιστότητα στο πλευρό του Πειραϊκού λαού, ήταν και ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιά κ. Δημήτριος Αλφιέρης.

peiraios1

Εμφανίσεις: 53787
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!