Μητροπολίτης Ζακύνθου: "Θα αφοσιωθώ στον Ζακυνθινό λαό"

0-entho1Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε σήμερα ο νέος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, αμέσως μετά το πέρας της τελετής ενθρόνισης.

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου μιλώντας στην «Ημέρα», ανέφερε ότι δεν ήρθε για να τον διακονήσουν, αλλά για να διακονήσει τον λαό.

Ο κ. Διονύσιος ανέφερε: «Αντιλαμβάνεστε ότι η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη, και όπως είπα και στον λόγο μου, εγώ τέτοιες τιμές δεν τις περίμενα ποτέ στην ζωή μου. Αλλά η μακροθυμία του Θεού και η αγάπη του γέροντος μου, Μητροπολίτου Χρυσοστόμου με ανέδειξαν στον μητροπολιτικό θρόνο της Ζακύνθου»

«Ήρθα εδώ να διακονήσω τον Ζακυνθινό λαό, τον οποίο αγαπάω πάρα πολύ και θα αφοσιωθώ σ΄ αυτόν. Δεν θα σας διαψεύσω για αυτό να είστε σίγουροι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Δωδώνης σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι «αν και χθες ο καιρός ήταν μουντός, σήμερα χαίρεται η φύσις. Εύχομαι όλοι να χαίρονται για τον νέο Δεσπότη μας».

Εμφανίσεις: 58852
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!