Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στον Οικουμενικό Πατριάρχη

xalkidos-barthΤην Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011, ο Σεβασμιώτατος, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τους Αρχιμανδρίτες π. Νικόδημο Ευσταθίου - Πρωτοσύγκελλο και π. Φιλόθεο Θεοχάρη – Γενικός Αρχιερατικό Επίτροπο, επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, προκειμένου να ευχηθεί στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για την συμπλήρωση είκοσι ετών ευλογημένης και καλλικάρπου διακονίας στο Πηδάλιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε στο Γραφείο του με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, τον Μητροπολίτη Χαλκίδος και τους δύο Κληρικούς του.

Εν συνεχεία συνομίλησε μαζί τους, ενώ, με την διακρίνουσα Αυτόν ευγένεια και φιλόξενη διάθεση, τους προσεκάλεσε και παρεκάθησαν στην Πατριαρχική Τράπεζα, μαζί με τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίαζε εκείνη την ημέρα και άλλους παρεπιδημούντες Αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου και Κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής.

Εμφανίσεις: 62157
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!