Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος: "Πλησιάστε τη νεολαία"

ImageΜε τη χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού ξεκίνησε για ακόμη μία χρονιά το Φροντιστήριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το οποίο φιλοξενείται στην Ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης.

Το Φροντιστήριο έχει διετή διάρκεια και ειδικοί και έμπειροι Κατηχητές, Κληρικοί και Λαϊκοί, παραδίδουν επιμορφωτικά μαθήματα, με τα οποία καταρτίζονται οι υποψήφιοι Κατηχητές.

Η έναρξη της νέας χρονιάς ευλογήθηκε από την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού.

Απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες του Κατηχητικού έργου κάλεσε όλους σε μια πανστρατιά κατηχητικής προσπάθειας προκειμένου να ευαγγελιστεί ο λαός, να πλησιάσει την Εκκλησία, να σωθεί μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας.

Με τις πατρικές του νουθεσίες γαλούχησε τόσο τους Κατηχητές οι οποίοι βρίσκονται στο δεύτερο κύκλο των μαθημάτων, όσο και τους πρωτοετείς και ευχήθηκε καλή δύναμη και υπομονή σε όλους, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τον σκοπό για τον οποίο η χάρις του Θεού οδήγησε τα βήματά τους στο Φροντιστήριο στελεχών του Κατηχητικού έργου.

Περαίνοντας το λόγο του, ευχαρίστησε τους πάντες και παρακάλεσε όλους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλησιάστε τη νεολαία, μεταδώστε τους το Λόγο του Θεού, το σωτήριο, για να ζήσουν αιώνια».

Εμφανίσεις: 58433
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!