Οκτώ υποτροφίες δίνει η μητρόπολη Μεσσηνίας σε προπτυχιακούς φοιτητές

messiniasTo Ταμείο Αρωγής Απόρων Μεσσήνιων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας θα ενισχυθεί οικονομικά με τη χορήγηση υποτροφιών οχτώ (8) νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011 2012.

Οι υποψήφιοι για τις υποτροφίες πρέπει να κατάγονται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας ή και να διαμένουν και έως την εισαγωγή τους σε Ιδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Αναλυτικά, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι τρεις ακόλουθες κατηγορίες φοιτητών:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α Χορηγούνται τέσσερις (4) υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν σε ελληνικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (πλην των Θεολογικών Σχολών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), οι οποίοι κατάγονται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και έως την εισαγωγή τους σε Ιδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διαμένουν εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β Χορηγούνται δύο (2) υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι οποίοι κατάγονται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και έως την εισαγωγή τους σε Ιδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διαμένουν εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ' Χορηγούνται δύο (2) υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διαμένουν εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους κατά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη και ώρα 9:00 με 13:00 στη Γραμματεία του Ταμείου στην Ιερό Μητρόπολη Μεσσηνίας (Μητροπολίτου Μελετίου 13ΤΚ 24.100, Καλαμάτα).

Πρόσθετες πληροφορίες για τις υποτροφίες καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται δίνονται μέσω τηλεφώνου στο: 6937482151 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: taamfimm yahoo.gr

Εμφανίσεις: 70349
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!