Μητροπολίτης Άνθιμος: "Με τρώει η αγωνία για το αίσθημα του λαού"

ImageΣε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο οποίος εξέφρασε για ακόμη μια φορά την έντονη αντίδραση του για τον σκοπιανό ρ/σ που βρίσκεται στα σκαριά.

«Αντιδρώ γιατί είχα τριάντα χρόνια στον Έβρο και με τρώει μέσα μου η αγωνία, για το αίσθημα του πληθυσμού μας, που έχει παράπονα σε θέματα αυτά που διαρκώς αμφισβητούν την κυριότητα μας, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Άνθιμος.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ερωτηθείς για την ίδρυση αποτεφρωτηρίου, μεταξύ άλλων τόνισε: «ο δήμαρχος μου το έχει πει, και νομίζω υπάρχει νόμος. Οι σχέσεις μου μαζί του είναι πολύ καλές».

«Ο δήμος έχει το δικαίωμα σύμφωνα με τον νόμο να το κατασκευάσει, όπως έχω και το δικαίωμα μαζί με τους ιερείς μου, να διαφωτίσω τον λαό μου. Το έχουμε κάνει και άλλη φορά ότι για τους χριστιανούς τέτοιο θέμα δεν υφίσταται», πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

{youtube width="550" height="420"}s_zlmbOM0Jw{/youtube}

Εμφανίσεις: 65044
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!