Παρέμβαση Πατρών Χρυσοστόμου για τον Αφγανό απεργό πείνας

ImageΠαρέμβαση στον Εισαγγελέα και τους άλλους αρμοδίους φορείς θα κάνει σήμερα ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος για τον Αφγανό Βαχίντ Φορσμπαφ που πραγματοποιεί από τις 4 Αυγούστου, διαμαρτυρία κοντά στην Πύλη Μελίνα του Λιμένα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, έχοντας ράψει με κλωστή το στόμα του.

Ο κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τον Βαχίντ Φορσμπαφ για να ενημερωθεί για τους λόγους που διαμαρτύρεται, κυρίως όμως για να του ζητήσει να σταματήσει αυτόν τον τρόπο έκφρασης της αντίδρασής του, γιατί επιβαρύνει την υγεία του, και μπορεί να την θέσει σε κίνδυνο.

Παράλληλα, του ζήτησε να λάβει τροφή και χυμούς γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να υποστεί αφυδάτωση.

Ο διαμαρτυρόμενος Αφγανός δέχθηκε τους χυμούς που του προσέφεραν ιερείς που συνόδευαν τον κ. Χρυσόστομο.

Σήμερα ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θα επικοινωνήσει με τον Εισαγγελέα στην προσπάθειά του να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Βαχίντ Φορσμπαφ.

Η επίσκεψη που του έκανα είχε καθαρά ανθρωπιστικό κίνητρο, γιατί ένας συνάνθρωπος μας κινδυνεύει και είναι υποχρέωσή μας να τον νοιαστούμε τόνισε στην «Π» ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Εμφανίσεις: 67188
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!