O Κυδωνίας Δαμασκηνός ίδρυσε συσσίτιο απόρων

ImageΣε μία κίνηση ιδιαίτερης ανάσσας για τους απόρους, προχώρησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ιδρύοντας και λειτουργώντας εδώ και είκοσι περίπου ημέρες, το κέντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως του, σε ανακαινισμένο κι ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά.

Ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός προσφέρει διακόσιες περίπου μερίδες φαγητού καθημερινά σε όλη την περιφέρεια της Μητροπόλεως του, που μεταφέρονται με όχημα κατ' οίκον, ενώ διαθέτει και άλλα πέντε δραστήρια ενοριακά συσσίτια στην πόλη των Χανίων, ενώ προβλέπεται να διπλασιασθούν οι ποσότητες του φαγητού, από τον Σεπτέμβριο και να καλυφθούν οι πολλαπλές ανάγκες ιδιαίτερα μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, θεώρησε επιβεβλημένο καθήκον του, την ίδρυση αυτού του Κεντρικού συσσιτίου, μετά από τις δεκάδες καθημερινές έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν στην Μητρόπολη του, για αυτό και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση αυτής της ποιμαντικής δραστηριότητας.

Εμφανίσεις: 83243
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!