Ο Λαρίσης Ιγνάτιος εγκαινίασε Ιερό Ναό στο Καστρί - Λουτρό

0-0larisisΜεγαλοπρεπώς και με τη συμμετοχή πολλών ευσεβών Χριστιανών τελέσθηκαν τα Ιερά Εγκαίνια του περικαλλούς Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην παραθαλάσια περιοχή του οικισμού «Καστρί-Λουτρό» στα παράλια της Λάρισας από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και με την παρουσία των Δημάρχων Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνου Τζανακούλη και Τεμπών κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου και πολλών ακόμη αρχόντων της περιοχής, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2011.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού έψαλαν θαυμάσια εκλεκτοί Ιεροψάλτες, συμμετείχαν πολλοί Αναγνώστες και Ιερόπαιδες της Λαρισαϊκής Εκκλησίας, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ένδακρυς, ευχαρίστησε την Υπεραγία Θεοτόκο τη μητέρα και τροφό της ζωής μας και τα δραστήρια μέλη της Ερανικής Επιτροπής του Ιερού Ναού, παλαιά τε και νέα, και όσους ακόμη εργάσθηκαν φιλότιμα και προσέφεραν από το υστέρημά τους για να περατωθεί αυτός ο θαυμάσιος μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός στην παραλία Καστρί-Λουτρό και μάλιστα σε περίοδο τέτοιας δεινής οικονομικής κρίσεως.

0-0larisis1

0-0larisis2

Εμφανίσεις: 73896
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!