Ο Μητροπολίτης Βεροίας κοντά στα παιδιά των κατασκηνώσεων

kataskinosi15Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της 3ης περιόδου (κοριτσιών), ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της ιεράς Μητροπόλεως, που βρίσκονται στην ιερά μονή Παναγίας Δοβρά.

Ονομασία των φετινών κατασκηνώσεων (4 περίοδοι, 2 για αγόρια και 2 για κορίτσια) είναι το «Άγιοι Γίνεσθε» και ανάλογη είναι η θεματική του πνευματικού προγράμματος.

Ο σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και να τους τονίσει πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια για την αγιότητα σε ένα περιβάλλον που προβάλλει συνεχώς και με κάθε μέσο πρότυπα κοσμικά και υλικά.

Ανέπτυξε την έννοια του χωρίου: «Άγιοι γίνεσθε», τονίζοντας ότι ο αγώνας για την αγιότητα ξεκινά από τη γνώση του θελήματος του Θεού και την προσπάθεια για την εφαρμογή του στη ζωή μας. Ως παράδειγμα έχουμε τους βίους των αγίων μας που με τη ζωή τους έκαναν πράξη το θέλημα του Θεού.

Ο σεβασμιώτατος είχε ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι κατασκηνώτριες και να παρακαθίσει στην τράπεζα.Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 71270
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!