Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Καστορίας

kastorias1Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ επισκέφτηκε το κλιμάκιο του τομέα εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον τομεάρχη και βουλευτή Πατρών κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε στον βουλευτή κ. Νικολόπουλο την αγωνία του για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που μαστίζουν τόσο την Ελλάδα γενικότερα αλλά ιδιαίτερα την ακριτική επαρχία της Καστοριάς και πολύ περισσότερο τις νέες γενιές.

"Γνωρίζουμε τα προβλήματα που μαστίζουν το λαό μας αφού καθημερινά στην Ιερά μας Μητρόπολη καταφθάνουν άνθρωποι άνεργοι ζητώντας να τους βοηθήσουμε για εξεύρεση εργασίας", φέρεται να είπε ο Μητροπολίτης Καστορίας στον τομεάρχη εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Νικολόπουλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και του είπε πως γνωρίζει ότι η Εκκλησία και κάθε Μητρόπολη ξεχωριστά καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να σταθουν στο πλευρό του πονεμένου και δοκιμαζομένου ανθρώπου.

Στο τέλος, ο κ. Σεραφείμ έδειξε στον βουλευτή Πατρών μια φωτογραφία από την εις Επίσκοπον χειροτονία του, αφού  αυτός που τον χειροτόνησε ήταν ο μακαριστός και σεβαστός Μητροπολίτης Πατρών κυρός Νικόδημος.

kastorias2

kastorias3

Εμφανίσεις: 83975
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!