Δεκτή έκανε ο Σταγών τη συγγνώμη εκπαιδευτικού που τον συκοφάντησε

stagon_serafeimΔεκτή έκανε ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων την συγγνώμη που του ζήτησε ένας εκπαιδευτικός που τον είχε συκοφαντήσει και ζήτησε να μην προχωρήσει η δικαστική του δίωξη.

Συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου 2011 επρόκειτο να συζητηθεί ενώπιον του τριμελούς Πλημ/κείου Καρδίτσας η έγκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ με κατηγορoύμενο για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση τον κ. Χ. Καλαντζή, εκπαιδευτικό εκκλησιαστικής εκπαίδευσης.

Προ της συζητήσεως ο κατηγορούμενος κ. Καλαντζής ζήτησε συγγνώμη από τον Σεβασμιώτατο, τόσο προφορικά, όσο και έγγραφα (με δήλωσή του που καταχωρήθηκε στα Πρακτικά του Δικαστηρίου), δηλώνοντας ότι α) όσα είχε ισχυρισθεί σε βάρος του Σεβασμιωτάτου (στην από 7-6-2008 επιστολή που συνέταξε και απέστειλε στις 7-6-2008 στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα) δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και οφείλονταν σε στιγμιαία παρόρμηση του εξαιτίας των κρίσεων σε σχέση με την υπαλληλική του κατάσταση και β) δεν είχε την πρόθεση να συκοφαντήσει ή να εξυβρίσει το πρόσωπό του Σεβασμιωτάτου, ούτε να θίξει την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Κατόπιν της ως άνω δηλώσεως του κατηγορουμένου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων ανακάλεσε την εναντίον του κατηγορουμένου έγκληση.

Εμφανίσεις: 58557
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!