Συνέντευξη Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσοστόμου – (Video)

0-zanteΓια όλους και για όλα, χωρίς δισταγμούς και μισόλογα, μίλησε στην ioniannews.gr και τον Δημήτρη Τετράδηο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Χρυσόστομος.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, "από 1η Σεπτέμβρη είμαι εκτός Διοικήσεως αλλά ... εντός των τειχών!".

Λίγο πριν την συνταξιοδότηση του, ο κ. Χρυσόστομος τόνισε ότι δεν θα απομακρυνθεί ούτε από την Ζάκυνθο, ούτε από τους στόχους που έχει θέσει (π.χ. Στροφάδια), ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του και στις ... τρικλοποδιές που αντιμετώπισε, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το θέμα του ΤΕΙ και την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΓΝΖ.

"Από μέσα τορπιλίζεται η προσπάθεια για την Μονάδα" δήλωσε κάνοντας λόγο για έλλειψη όχι μόνο προσωπικού αλλά και ήθους ...

Ο κ. Χρυσόστομος σχολίασε σκληρά και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου Π. Καψαμπέλη -με τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουν έρθει σε αντιπαράθεση- λέγοντας ότι, "μετά από 6 χρόνια διοίκησης που άσκησε, δεν κατάφερε να φτιάξει μια δεξαμενή νερού στο νέο Νοσοκομείο!".

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης αναφερόμενος στο θέμα μίλησε για "παρασκήνιο" και "κομπίνα"

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης έγιναν επίσης σημαντικές αναφορές στο ζήτημα της Υγείας καθώς και σε θέματα επικαιρότητας όπως, η δολοφονία του 19χρονου Βρετανού, με τον κ. Χρυσόστομο να επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες για την κατάσταση στον Λαγανά στην Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομου στον Δημήτρη Τετράδη:

{youtube width="620" height="400"}6gEQlbvS6i4{/youtube}

Εμφανίσεις: 78124
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!