Η Πριγκίπισσα Άλια Αλ Τιμπάα στην Ιερά Μητρόπολη Φιλαδελφείας

alia1Την Πριγκίπισσα Άλια Αλ Τιμπάα υποδέχθηκε στο Μητροπολιτικό μέγαρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος μετά του Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου και των μελών του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών «ΑΓΑΠΗ».

Κατόπιν, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου μίλησε ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος και εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών η κ. Λίνα Αμσίχ η οποία και ενημέρωσε την Υψηλοτάτη περι των δραστηριοτήτων του Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Ακολούθησε ξενάγηση της Πριγκίπισσας απο τον Σεβασμιώτατο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και το Μουσείο, καθώς και την κλινική της Μητροπόλεως «Άγιος Λουκάς» όπου την υποδέχθηκε ο π. Παύλος μετά του Ιατρικού Συλλόγου της κλινικής.

Εν συνεχεία, η Υψηλοτάτη ξεναγήθηκε στο κτίριο του νηπιαγωγείου υποδεχομένη εκ του κ. Εμίλ Χαντάτ.

Η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Σαλόνι της Μητροπόλεως όπου είχε εκτενή συνομιλία μετα του Μητροπολίτου για τους τρόπους συνεργασίας στους τομείς φιλανθρωπικού έργου και εθελοντικής υπηρεσίας στην Ιορδανική κοινωνία.

Η επίσκεψη έκλεισε με τις ευχαριστίες τόσο του Σεβασμιωτάτου όσο και της Πριγκίπισσας Άλια η οποία εξέφρασε την ελπδοφόρο επιθυμία συνεργασίας στο άμμεσο μέλλον.

alia8

alia13

alia14

alia16

Εμφανίσεις: 57023
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!