Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Κυρίλλου

ImageΤο διήμερο 8-9 του μηνός Ιουνίου τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Κυρίλλου αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος.

Το απόγευμα της Τετάρτη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός χοροσταντούντος του Μητροπολίτη Κυρίλλου.

Την επομένη Πέμπτη 9η του μηνός Ιουνίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ναό, συμμετεχόντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Αυλώνος κ. Χριστοδούλου και Ρεντίνης κ. Σεραφείμ.

Να αναφερθεί ότι το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Αυλώνος κ. Χριστόδουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Κυρίλλου αλλά και στην πολυποίκιλη διακονία του Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Κυρίλλου

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προσήλθε στον Ιερό Ναό και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 57501
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!