Θυρανοίξια Παρεκκλησίου απο τον Διδυμοτείχου Δαμασκηνό

ImageΤα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Ακινδύνων στο Αμόριο τέλεσε σήμερα το απόγευμα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Δημάρχου Σουφλίου κ. Ευ. Πουλιλιού, του Δημάρχου Διδυμοτείχου κ. Παρ. Πατσουρίδη και του Δκτου της 50ης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου κ. Παναγ. Φαραντάτου.

Το νέο παρεκκλήσιο ανηγέρθη σε χώρο, ιδιοκτησία της Ιεράς Μητροπόλεως, που βρίσκεται δίπλα στον κάθετο οδικό άξονα Αλεξανδρουπόλεως - Ορμενίου, κοντά στο σημείο που πολλοί συνάθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα, λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου.

Ακολούθησε ο Εσπερινός, επί τη αποδόσει της εορτής του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας προς το εκκλησίασμα τόνισε ότι το ναΐδριο οικοδομήθηκε προκειμένου οι οδηγοί να συνειδητοποιούν την επικινδυνότητα του δρόμου, οι πιστοί να προσεύχονται και να είναι μνημόσυνο για όσους έχασαν τη ζωή τους στο βωμό της ασφάλτου.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους ο δρόμος της ζωής τους να είναι ακίνδυνος, ανεμπόδιστος, άφθονος πνευματικών και υλικών αγαθών, πηγή ζωής και ελπιδοφόρος για ένα καλύτερο μέλλον.

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 68231
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!