Χειροτονία του πρώτου Διακόνου της Μητροπόλεως Ζακύνθου–(φώτο)

ImageΜε λαμπρότητα τελέστηκε την Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 στο Καθολικό του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου η χειροτονία εις πρεσβύτερο του Αρχιδιακόνου Σεραφείμ Κονίδη, όπου είναι και η Μονή της Μετανοίας του.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τους Νιγηρίας Αλέξανδρο, Ρεθύμνης Ευγένιο, Θηβαΐδος Πορφύριο, Φαναρίου Αγαθάγγελο και Φωτικής Διονύσιο.

Ο π. Σεραφείμ είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ποιμαντικής Θεολογίας του Α.Π.Θ., ενώ τα τελευταία χρόνια διακονεί ως ιδιαίτερος γραμματέας του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο π. Σεραφείμ είναι πάρα πολύ αγαπητός στο νησί των ποιητών, ενώ φημίζεται για τον ήπιο και ταπεινό του χαρακτήρα.

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» εύχεται στον αγαπητό π. Σεραφείμ, καλή διακονία και ο Θεός πάντοτε να τον ενισχύει και να τον ενδυναμώνει. Άξιος!

Φώτο: Σάκης Σούρμπης

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 63911
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!