Ο Μητροπολίτης Παροναξίας τίμησε τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα

ImageΜέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Πάρο, στα πλαίσια του εορτασμού του Ενοριακού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής ο υπεύθυνος Νεότητας πρωτ. Εμμανουήλ Φωκιανός και τα παιδιά του Νεανικού Κέντρου παρουσίασαν μια Μουσικοχορευτική Παράσταση με την συμμετοχή της χορωδίας και της Θεατρικής ομάδας του Νεανικού Κέντρου Ζ.Πηγής και την συμμετοχή του Χορευτικού της Νάουσσας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύθηκε για το ήθος του ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών κ. Πύρρος Δήμας, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο Μητροπολίτης Σισσανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο Υφυπουργός κ.Ρήγας, ο βουλευτης κυκλάδων κ.Βρούτσης, ο Δήμαρχος Πάρου & οι Αντιδήμαρχοι, ο Λιμενάρχης Πάρου, δημοτικοί και Περιφερειακοί  Σύμβουλοι , πλήθος ιερέων και βέβαια όλοι οι γονείς των παιδιών.

Image

Image

 

Εμφανίσεις: 59111
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!