Κορίνθου Διονύσιος "Ας μην πω αυτό που σκέφτομαι…."

ImageΓια την οικονομική κρίση και την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας, καθώς και για τη συμβολή της Εκκλησίας στις δύσκολες ημέρες, μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερωνύμου, ότι η Εκκλησία θα πουλήσει και τα καντήλια αν χρειαστεί, ανέφερε: «Έτσι είναι, βεβαίως…»

«Οι πρωταίτιοι οι οποίοι δέσμευσαν την χώρα μας, και την πολιτεία μας με συνθήκες που είναι τόσο επαχθείς, μας έχουν οδηγήσει, όχι μόνο στη χρεοκοπία αλλά και στον εξευτελισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης, τόνισε, ότι «η Εκκλησία δεν μπορεί να ξεχωρίσει από τον λαό, γι΄ αυτό θα θυσιαστούμε ώστε η ζωή των ανθρώπων μας να βελτιωθεί».

Επίσης, επεσήμανε: «Όμως, δεν είμαστε εμείς οι εκκλησιαστικοί άνθρωποι που θα λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Εμείς, ότι έχουμε και δεν έχουμε πράγματι το δίναμε, το δίνουμε και θα το δώσουμε…»

«Σημασία έχει αυτό να χρησιμοποιηθεί σωστά, ώστε να ανανήψει ο τόπος μας, το γρηγορότερο δυνατό. Αυτός είναι και ο φόβος μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Κλείνοντας, ο Μητροπολίτης Κορίνθου, δήλωσε: «Ότι και να γίνει τούτη την ώρα, είναι τόσα πολλά τα χρέη μας, που δυστυχώς ας μην πω αυτό που σκέφτομαι….»

Εμφανίσεις: 88138
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!