Ο Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ κοντά στους ασθενείς

ImageΤο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καστοριάς επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ώστε να βρεθεί για ακόμα μια φορά κοντά στους ασθενείς της επαρχίας του αλλά και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Καστορίας κ. Σεραφείμ τέλεσε το Μυστήριο του Ευχελαίου στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου και έχρισε ασθενείς και προσωπικό, ευχόμενος στους πάσχοντας να τους χαρίσει ο Κύριός μας την υγεία και τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Στο προσωπικό ευχήθηκε να έχουν τη χάρη του Θεού και την ευλογία για να ανταπεξέρχονται στα καθήκοντά τους, διότι επιτελούν ένα σπουδαίο ανθρωποκεντρικό έργο με προσφορά στο συνάνθρωπο.

Ο Σεβασμιώτατος στη συνέχεια επισκέφτηκε όλους τους θαλάμους του νοσοκομείου, μίλησε με τους ασθενείς, τους συγγενείς και τους γιατρούς.

Επίσης έδωσε σε όλους από μια ευλογία της Μητροπόλεώς και έστειλε με την παρουσία και το λόγο του, το μήνυμα του παθόντα για μας αλλά και αναστάντα Ιησού Χριστού, πως είναι η ζωή και η μόνη ελπίδα του κόσμου στις δύσκολες μέρες που διέρχεται ολόκληρος ο πλανήτης.

Image

Image

Εμφανίσεις: 62078
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!