Επίσκεψη Κυνουρίας Αλεξάνδρου στις Φυλακές Τριπόλεως

ImageΜια συγκινητική ατμόσφαιρα  και ξεχωριστές στιγμές χάρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,  με την παρουσία του στις Δικαστικές Φυλακές Τριπόλεως για πολλοστή φορά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 πρωινές ώρες,  συνοδευόμενος παρά των  Πρωτοσυγκέλου  π. Θεοκλήτου Αθανασόπουλου,  Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου  π. Θεοκλήτου Ντούλια,  Αρχιμ. π.  Ιουστίνου Τσαγγούρη και ετέρων  Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και  των  κυριών Δώρας Μπρακουμάτσου, Γεωργίας Κυριακοπούλου  και άλλων συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αφού ευχαρίστησε τον κ Δ/ντην των Φυλακών για την συνεργασία του και του ευχήθηκε με το καλό το Άγιο Πάσχα, ευχήθηκε στους εργαζομένους υγεία και προσωπική ευτυχία και αναλώθηκε στην επικοινωνία με τους εγκλείστους στις φυλακές συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματά τους και τον Σταυρό που σηκώνουν καθημερινά.

Πρόσφερε σε όλους τους Φυλακισμένους,  περίπου 170  άτομα, δώρα  και είδη προσωπικής χρήσεως  ενδύματα, τσιγάρα, γλυκίσματα κ.λ.π., δαπάνη της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Ιεράς  Μητροπόλεως.

Επίσης τους έκανε γνωστό ότι την Μεγάλη Εβδομάδα όπως κατ΄ετος θα προσφερθεί χρηματικό ποσό, υπέρ των απόρων φυλακισμένων, και το Αρνί δια το Πασχαλινό γεύμα  δια χειρός των εντεταλμένων Εφημερίων της Μητροπόλεως που διακονούν στης Φυλακές και αποτελούν  ευγενική  προσφορά Τριπολιτών που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσης παρότρυνε τους εγκλείστους να συμμετάσχουν στις λατρευτικές Ακολουθίες που τελούνται εντός των Φυλακών και έκλεισε ευχόμενος ο Αναστάς Κύριος να στηρίζει, να ευλογεί,  να παρηγορεί και να Αγιάζει πάντας.

Εμφανίσεις: 43556
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!