Ο Μητροπολίτης Καλύμνου Παϊσιος για το θαύμα στην Αγ. Τριάδα

ImageΜε ζέουσα πίστη , με κατάνυξη και προσευχή, ο ευσεβής λαός της Καλύμνου παρακολουθεί το φαινόμενο της παρουσίας του Κυρίου Ιησού στην εικόνα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πόθειας Καλύμνου, το οποίο μάλιστα αλλάζει συνεχώς απεικονίσεις και σημεία.

Το φαινόμενο αυτό , το οποίο θαύμα χαρακτηρίζει ο λαός , και ο το θαύμα δεν χρήζει ερεύνης, φαίνεται εμφανές τόσο στην αγία Εικόνα της Παναγίας, στα μάτια των πιστών όσο και στα μέσα ενημέρωσης τα οποία κάλυψαν τηλεοπτικά το θέμα , καθώς και στα κινητά τηλέφωνα τα οποία απεικονίζουν το γεγονός, κατά μεγάλο αριθμό.

Η Ιερά Μητρόπολις αξιολογούσα το γεγονός τούτο , κατά τα δεδομένα ,ανήρτησε αμέσως στην ιστοσελίδα της τα σχετικά και εύχεται εις πάντας όπως ο Ερχόμενος Κύριος ενισχύη πάντας υμάς στην πίστη, την υπομονή, την καρτερία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πού διάγουμε, σαν Εκκλησία και σαν έθνος.

Γνωρίζοντες , ότι ο Κύριος μας έγινε σημείον αντιλεγόμενον ευθύς εξ αρχής από την εμφάνιση Του στον κόσμο αυτό , ευχόμεθα τοις πιστοίς τα κράτιστα.

Image

Εμφανίσεις: 68577
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!