Καλαβρύτων Αμβρόσιος «Θαυμάστε το κράτος δικαίου στην Ελλάδα»

ImageΣτις αποκαλύψεις για τα ρουσφέτια κυβερνητικών παραγόντων, αναφέρθηκε από το προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, «θαυμάστε το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, ζήτω η αξιοκρατία, ρουσφέτια μόνο για τους κολλητούς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αμβρόσιος που κάνει λόγο, σε δημοσιεύματα του «Ελεύθερου Τύπου» για διευκολύνσεις του υπουργού Οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου σε συντοπίτες του εφοριακούς.

«Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να επαγγέλλεται ότι προωθεί την αξιοκρατία, αλλά όπως φαίνεται οι κανόνες δεν ισχύουν για τους κολλητούς», σημειώνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο οποίος αναφέρει κι άλλα «θαυμαστά έργα του πολιτικού κόσμου».

Δηλαδή τα 3.000 ευρώ, που είναι ο μηνιαίος λογαριασμός του κινητού του Θόδωρου Πάγκαλου, για τα οποία ο κ. Αμβρόσιος σχολιάζει:

«Συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα μέλη της Βουλής, την ώρα που ο ελληνικός λαός λέει το ψωμί, ψωμάκι! Γι' αυτό και δεν συμφωνούν με την κατάργηση των προνομίων τους τα μέλη του κοινοβουλίου», καταλήγει.

Εμφανίσεις: 77991
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!