Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος "Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μας απογοήτευσε"

ImageΔήλωση για την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, έκανε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι ο "ο κ. Νταβούντογλου δεν στάθηκε στο ύψος των περγαμηνών του".

Η δήλωση του κ. Ανθίμου έχει ως εξής:

Για την επίσκεψη Νταβούτογλου.

Ο κ. Νταβούτογλου, δυστυχώς, δεν ανταποκρίθηκε σωστά στην καλή φιλοξενία που του παρείχαμε. Τα όσα είπε και τα όσα επέτρεψε να δημιουργηθούν στη Θράκη με αφορμή την επίσκεψή του εδώ, τον έριξαν στην εκτίμησή μας. Δεν στάθηκε στο ύψος των περγαμηνών του. Δεν θέλω να αποδεχθώ ότι οι ενδείξεις μας για μιά σωστότερη Τουρκία είναι τόσο ανυπόστατες. Μας απογοήτευσε!

Για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Ας παραδεχθούμε την αλήθεια. Μέχρι τώρα φανήκαμε κακοί διαχειριστές των οικονομικών  της Πατρίδος μας (για να μην το πω αλλιώτικα). Τώρα τα χρέη μας είναι πολλά. Δεν μαζεύονται με τις περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων. Φτάνει πιά! Τα νοικοκυριά μας βυθίζονται καθημερινά σε εξευτελισμένο και σε καταστροφή.

Οι καλοί νοικοκυραίοι στις δύσκολες στιγμές τους, αξιοποιούν τις αποταμιεύσεις τους. Ας δοθεί η εθνική περιουσία για αξιοποίηση. Στο κάτω κάτω δεν θα την σηκώσουν να μας την πάρουν. Εδώ θα είναι και Έλληνες θα δουλεύουμε σ’ αυτήν.

Ας μην παίζουμε κρυφτούλι. Όσοι περισσότεροι ξένοι έχουν συμφέροντα στον τόπο μας, τόση περισσότερη ασφάλεια νιώθουμε πια!

Εμφανίσεις: 74339
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!