Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου για δικαίωση π. Επιφανίου Οικονόμου

ImageΤην πρόσφατη δικαίωση του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου εκπροσώπου Τύπου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, σχολίασε με δήλωσή του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος.

Να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Ζακύνθου έλειπε σε υπηρεσιακά ταξίδια στην Αφρική και την Ανδόρα.

Στην δήλωσή του ο κ. Χρυσόστομος μεταξύ άλλων τονίζει: “Πληροφορήθηκα την διθυραμβική αναφορά στην “δικαίωση” του π. Επιφανίου Οικονόμου. Αλήθεια για ποια δικαίωση αποφάσισε το 9ο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών;”

“Η ερήμην καταδίκη του Χ.Κ. αφορά στην εξαπάτηση του εκπροσώπου Τύπου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου από τον Χ.Κ., ο οποίος πούλησε στον πρόθυμο να συνεργασθεί με το “κλεφτρόνι”, προκειμένου να αγοράσει βιντεοκασέτες με γαργαλιστικό περιεχόμενο σε βάρος μου”, συνεχίζει ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος.

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης, αναφέρει: “Αυτή η συμπεριφορά κληρικού αθωώθηκε (;) με την καταδίκη του Χ.Κ., γιατί οι επίδοξες αποδείξεις (κασέτες) ήταν άδειες;

“Σκεφτήτε το, παρακαλώ, λίγο ακόμη και Καλή Σαρακοστή”, υπογραμμίζει κλείνοντας ο κ. Χρυσόστομος.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα:

Δικαίωση για τον Αρχιμ. Επιφάνιο Οικόνομου

Εμφανίσεις: 96929
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!