Θεσσαλονίκης Άνθιμος “Η απεργία πείνας είναι ένας εκβιασμός καλοβαλμένος” - (video)

ImageΣτην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα” του σταθμού του ΑΛΤΕΡ, μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Ο Μητροπολίτης στην αρχή ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι “αυτοί όλα θέλουν να τα κόψουν μέχρι να μας πεθάνουν (σ.σ. μιλάει για τα επιδόματα – Όλι Ρεν), όμως η αντίσταση των δικών μας πιστεύω να φέρει αποτέλεσμα”.

Επίσης, σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Άνθιμος, αναφέρθηκε στον Πρωθυπουργό, τονίζοντας πως “Ο Πρωθυπουργός έχει τεράστιες ευθύνες και βλέπω ότι είναι σε μια δύσκολη θέση αντιπολιτευτικά, όμως οι ρυτίδες του προσώπου του είναι ο καθρέφτης των κόπων και των μόχθων όλο των καιρών αυτών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Εν συνεχεία μιλώντας για το θέμα των μεταναστών στην Υπατεία, υπογράμμισε ότι “αυτή την στιγμή το κύριο μέτρο είναι η διασφάλιση της ζωής των μεταναστών”.

“Το δεύτερο είναι η διευθέτηση της θέσεως τους μέσα στο Ελληνικό Κράτος, το οποίο προσκρούει στην νομοθεσία και η Κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη έτσι εκτάκτως και ανεπισήμως με τον τρόπο που ήρθαν να πούμε παρανόμως, να υιοθετήσει αυτόματα κατά πλήρη έννοια τις απαιτήσεις των μεταναστών”, πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ανέφερε ότι “η απεργία πείνας είναι ένας εκβιασμός καλοβαλμένος, με θυσία μεν, αλλά είναι εκβιασμός.”

“Η Ελλάδα δεν χωράει άλλους, πλέον εμείς καταστρεφόμαστε, έχουμε σήμερα 800 χιλιάδες ανέργους και αν μπουν όλοι οι άλλοι οι άνεργοι που θα φάνε που θα κοιμηθούν;”, πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Εμφανίσεις: 77883
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!