Ο Φιλαδελφείας Βενέδικτος κοντά στη νεολαία

ImageΤην ετήσια καθιερωμένη σύναξη των μελών των νεολαίων της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας –Αμμάν κατά την εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος, πανήγυρης του εν Αμμάν της Ιορδανίας Καθεδρικού Ναού, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος.

Το πρωί ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, συμπροσευχομένων πολλών εντοπίων νέων και νεανίδων προερχομένων απ’ όλο το Χασσιμιτικό Βασίλειο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης ευλόγησε την εόρτιο αυτή σύναξη και χαιρέτισε τους νέους και τις νέες λέγοντας πως  ‘η αγκάλη της Αγίας μας Εκκλησίας είναι εύρος, και η αγάπη του Χριστού η πηγάζουσα μέσα στην Εκκλησία, στην οποία όλοι χωρούμε, γίνετε πράξη, γίνετε καρπός’.

Ακολούθησαν ποιμαντικές ομιλίες από τους αρχιμανδρίτη Νεκτάριο και π. Ιμπραχίμ Νταμπούρ, με θέμα ‘Η Ορθόδοξος Παιδεία στην Μέση Ανατολή’ και κατόπιν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους νέους και ενημερώθηκε απ’ αυτούς για τα κοινωνικά.

Image

Image

Εμφανίσεις: 65027
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!