Μητροπολίτης Άνθιμος «Άλλο έρευνα και άλλο προπαγάνδα» - (VIDEO)

Image«Στο υπόβαθρο της η κρίση είναι πνευματική και όχι οικονομική, αλλά υπάρχουν σήμερα Έλληνες που είναι δισεκατομμυριούχοι! Ας δώσουν από δύο δις ο καθένας», τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Αναφερόμενος στη «Κάρτα του Πολίτη» ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων τόνισε: « Η Εκκλησία αντιδρά αλλά περιμένει με την συμφωνία που έχει γίνει, για να πει την τελική άποψη η ειδική επιτροπή της Πολιτείας η οποία έχει συνεργαστεί με την Εκκλησία».

Να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και για την ιστορία του 1821, επισημαίνοντας ότι «σαν έλληνας πολίτης, σαν δάσκαλος, σαν κληρικός και επίσκοπος δεν μπορώ να καταλάβω τη εξυπηρετεί αυτή η υπόθεση για θέματα τα οποία είναι ανειλημμένα. Βέβαια  θα πουν η έρευνα δεν σταματά, άλλο όμως η έρευνα και άλλο η προπαγάνδα».

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άνθιμος απαντώντας σε δήλωση του Δημάρχου κ. Μπουτάρη για τους γάμους ομοφυλοφίλων, τόνισε: "Η Εκκλησία τα θέματα αυτά τα έχει ρυθμίσει και έχει επ' αυτών διατυπώσει τις απαράβατες θέσεις της από αιώνων μέχρι σήμερα".

Δείτε τη συνέχεια στα σχετικά βίντεο:



Εμφανίσεις: 77602
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!