Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Ραφαήλ στο Κιλκίς - (Φώτο)

ImageΜε κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια παρουσία του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και πλήθος πιστών πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στο Κιλκίς.

Την Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ εκόμισε εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος και υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κατόπιν, τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και αρτοκλασία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης για την ευλογία και την χάρη να προσκυνήσουν οι Κιλκισιώτες την Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ προσφώνησε τον Αρχιμ. Ιάκωβο για να μιλήσει για το μαρτύριο του Αγίου, επισημαίνοντας την πνευματική ενδυνάμωση την οποία προσέφερε στον σκλαβωμένο Ελληνισμό καθώς και τη ζωντανή παρουσία του στον καθημερινό βίο του πιστού λαού.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι η Τίμια Κάρα θα παραμείνει  στην Μητρόπολη Κιλκίς έως την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα θα τελούνται καθημερινώς Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 7:30 το πρωί, Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου Νεοφανούς Μάρτυρος στις 5 το απόγευμα και μικρό απόδειπνο  στις 8:00 το βράδυ.  Στις 6 Φεβρουαρίου, Κυριακή, ημέρα αποχώρησης της Τίμιας Κάρας, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Image

Image

Image

Image

 

Εμφανίσεις: 70571
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!