Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος «Πρόκειται για διατεταγμένη υπηρεσία»

ImageΣτην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε σήμερα του πρωί 28.01.2011, ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

«Η μεθόδευση να προωθηθούν οι συμπαθείς μετανάστες σε μια κατάληψη Πανεπιστημιακού χώρου, νομίζω ότι ήταν απαράδεκτη. Το λέω αυτό διότι υπάρχουν άνθρωποι και Έλληνες πολίτες, που ούτε να μείνουν έχουν, ούτε να πληρώσουν μπορούν την κατοικία τους, αλλά αυτοί τηρούν τους νόμους του Κράτους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, όταν του ζητήθηκε η άποψή του για το θέμα της Νομικής.

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Η μεγάλη μου εμπειρία από την επαφή και κοινωνία με τους λαθρομετανάστες, είναι ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήσαν μετανάστες άλλου τύπου. Ήσαν ντυμένοι, ήσαν περιποιημένοι, ήσαν άνθρωποι άνετοι, ήξεραν όλοι μαζί να κάνουν το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά τους πρόκειται για διατεταγμένη υπηρεσία.»

Επίσης επεσήμανε, ότι «εάν πάμε μ΄ αυτή την τακτική σύμφωνα με τους ιδικούς το 2030, οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα είναι 2,5 εκατομμύρια.»

«Το τρίτο που ερωτώ είναι, εάν όλοι αυτοί έρχονται έτσι τι θα κάνετε με τους ανέργους Έλληνες πολίτες; Δεν έχουν δικαιώματα αυτοί πλέον;», πρόσθεσε κλείνοντας κ. Άνθιμος.

Εμφανίσεις: 70569
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!