Παρέμβαση Μητροπολίτη Κορίνθου για τις προσλήψεις Δημοσίων Υπαλλήλων

ImageΑναφορικά με τις έρπουσες φήμες περί επεκτάσεως του Νόμου προσλήψεως των Δημοσίων Υπαλλήλων, σύμφωνα με την υπ᾿ αριθμ. 1314 / Α1 4 - 1 – 2011 Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και στις χειροτονίες και προσλήψεις των ιερέων και μάλιστα με την σχέση 5 αποχωρούντες για 1 νεοπροσλαμβανόμενο και τις γενικότερες φήμες για τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Διονύσιος απευθύνθηκε με την συνημμένη επιστολή στον Υπουργό μας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη, την οποία και κοινοποίησε αρμοδίως στην Ιερά Σύνοδο, στους Υπουργούς Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ι. Ραγκούση και Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Α. Διαμαντοπούλου, στους Βουλευτές του Νομού μας κ. Α. Μανωλάκη, κ. Αικ. Φαρμάκη και κ. Κ. Κόλλια καθώς και στον κ. Ευαγ. Γιαλεσάκη, Γεν. Δ/ντην Εκκλησιαστικής Διοικήσεως του Υπ. Παιδείας, με την παράκληση να επιληφθούν και να βοηθήσουν ώστε να μη ερημώσουν τα χωριά της Επαρχίας μας, να μη προσμετρώνται οι ιερείς στους Δημοσίους Υπαλλήλους, ενώ είναι Θρησκευτικοί Λειτουργοί, και να μη τους εκθέτει η Ελληνική Πολιτεία και μάλιστα ως «είδος προς εξαφάνιση αν όχι υπό διωγμόν».

Εμφανίσεις: 57268
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!