Ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος για Μπουτάρη και φυλλάδιο της Ιεραρχίας - (video)

ImageΣτην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» και στο Γιώργο Αυτιά μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άνθιμος, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, αλλά και για το "ιερό" φυλλάδιο της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου "Προς το Λαό".

«Ο κ. Μπουτάρης εφόσον είναι χριστιανός της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, δεν μας χωρίζει τίποτα. Από δε πλευράς αρμοδιοτήτων και συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα για το καλό της πόλεως, επίσης δεν μας χωρίζει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος για τις σχέσεις του με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Σε άλλο σήμειο της εκπομπής ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σχολιάζοντας το φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου μεταξύ άλλων τόνισε: «Επιτέλους είναι μια φωνή από την Εκκλησία δηλαδή από την Ιεραρχία, έχει την υπογραφή της Ιεραρχίας, που έρχεται και βλέπει τα πράγματα απευθείας και με γνώμονα το συμφέρον του λαού και την αξιοπρέπεια της πατρίδος μας".

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

 

 

Εμφανίσεις: 68020
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!