Σύμβουλος του Βασιλιά της Ιορδανίας στον Μητροπολίτη Φιλαδελφείας

ImageΤην Ιερά Μητρόπολη Φιλαδελφείας επισκέφτηκε, την Δευτέρα 3η Ιανουαρίου, ο κ. Άκκελ Αλ Μπαλτάζι, σύμβουλος της Αυτού Μεγαλειότητος του Βασιλέως της Ιορδανίας Αμπντάλλα Μπιν Χουσεϊν .

Τον κύριο Αλ Μπαλτάζι υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος εις το επίσημο σαλόνι, όπου αντάλλαξαν ευχές δια την εορτή των Χριστουγέννων και του Νέου έτους.

Ο κ. Αλ Μπαλτάζι ευχήθηκε καλή δύναμη στον Σεβασμιώτατο δια το ποιμαντικό του έργο και τον διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αλ Μπαλτάζι εκφράζοντας την αγάπη και τον σεβασμό του προς την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλέα της Ιορδανίας Αμπντάλλα Μπιν Χουσεϊν, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην Εκκλησία και το ποίμνιο αυτής.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Αλ Μπαλτάζι δια τον νέο επιπλέον διορισμό του, αυτού του Γερουσιαστού της Ιορδανικής Βουλής.

Ο Φιλαδελφείας Βενέδικτος στο μνημόσυνο των εν Αλεξανδρεία φονευθέντωνImage

Εις την εκκλησία των Κοπτών του Αμμάν δια την επιμνημόσυνο δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των φονευθέντων εις την εκκλησία της Αλεξανδρείας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα 4η Ιανουαρίου 2011 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βενέδικτος.

Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι όλων των χριστιανικών κοινοτήτων της Ιορδανίας, του πολιτικού κόσμου, και άλλων πολλών τοπικών αρχών.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου, ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια εις τον εκπρόσωπο της εν Αμμάν Κοπτικής κοινότητος εξ ονόματος της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, καθώς, επίσης διαβίβασε ειλικρινή λόγια συμπόνιας και εξ ονόματος όλων των εν Αμμάν χριστιανικών κοινοτήτων.

 

 

Εμφανίσεις: 57875
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!