Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος «Θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου»

ImageΕθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους δύναμη και σύνεση στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Θεολόγος επεσήμανε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τον νέο Δήμαρχο, προς όφελος του Σερραϊκού λαού.

Επίσης, διαβεβαίωσε τον κ. Πέτρο Αγγελίδη, ότι ο ίδιος προσωπικά και η Ιερά Μητρόπολη θα βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου.

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος και ο Δήμαρχος διαπίστωσαν την ταύτιση των  απόψεών τους σχετικά με θέματα που αφορούν στην κοινωνική μέριμνα, τη νεολαία (με κοινό αγώνα κατά της εξάπλωσης των ναρκωτικών-εξαρτησιογόνων ουσιών) και την ανάπτυξη φιλανθρωπικών δράσεων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε, ότι η βοήθεια του Δήμου Σερρών σε όλα τα επίπεδα (και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του) στην εκστρατεία για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου από την πυρκαγιά που κατάστρεψε μέρος της, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

«Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν και πρέπει να συνεργαστούν, καθώς το μέλλον της οικονομικής κατάστασης της χώρας προδιαγράφεται δύσκολο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Σερρών προσέφερε στον νέο Δήμαρχο μια εικόνα του Χριστού, την οποία ο Δήμαρχος τοποθέτησε αμέσως στο γραφείο του.

Εμφανίσεις: 65484
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!