Ο Διδυμοτείχου εμπιστεύεται την Ιερά Σύνοδο για την "Κάρτα του Πολίτη"

ImageΧθες το πρωί και στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκε σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός επικοινώνησε με τους ιερείς της επαρχίας του και έδωσε κατευθύνσεις και ευχές εν όψει των εορτών του 12ημέρου.

Μεταξύ των άλλων εκδόθηκε ψήφισμα με το οποίο ο ιερός κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επί του συζητουμένου θέματος της κάρτας του πολίτη.

Επίσης ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός παρουσίασε στους ιερείς τον οδηγό θρησκευτικών μνημείων της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, που εκδόθηκε πρόσφατα από τη Μητρόπολη μας.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος εγκαινίασε εκθετήριο εκκλησιαστικών ειδών και  κηροπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο λειτουργεί κάτω από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου.

Image

Image

Εμφανίσεις: 87978
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!