Όλα έτοιμα για ανέγερση γηροκομείου στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

ImageΌλα είναι έτοιμα για την ανέγερση γηροκομείου από τον την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, το οποίο εκτός απροόπτου το 2011 θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως είναι ικανοποιημένος με την πορεία του θέματος, τονίζοντας βέβαια την πολύτιμη συνδρομή του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου.

Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός άσκησε τις απαραίτητες πιέσεις για να ξεπεραστεί η οποιαδήποτε γραφειοκρατία, ώστε να εξασφαλίσει η μητρόπολη την απαραίτητη άδεια σκοπιμότητας του έργου από το υπουργείο Υγείας.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι με την έναρξη του προγράμματος ΕΣΠΑ θα γίνει ο διαγωνισμός και θα ξεκινήσει αμέσως η κατασκευή του γηροκομείου.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος πάντως ευελπιστεί πως θα έχει παραδοθεί το αργότερο το 2013, ξεκαθαρίζοντας ότι το παλιό γηροκομείο δεν θα σταματήσει την λειτουργία του.

Εμφανίσεις: 64844
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!