Σημαντική ενέργεια του Μαρωνείας Δαμασκηνού για μαθητές απόρων οικογενειών

ImageΣημαντική και συγκινητική είναι η ενέργεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας κ. Δαμασκηνού, για δωρεάν μαθήματα σε παιδιά απόρων οικογενειών που δεν έχουν χρήματα για φροντιστήρια.

Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Κομοτηνής με την ευλογία του οικείο Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε παιδιά από οικογένειες άπορες οι οποίες αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα.

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός σε δηλώσεις του, τόνισε ότι «στον Μητροπολιτικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  οι εφημέριοι και ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, με την ευλογία μου βρήκαν καθηγητές οι οποίοι αφιλοκερδώς διδάσκουν μαθήματα σε παιδιά πάμφτωχων οικογενειών».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Αυτό γίνεται καθημερινά κάθε απόγευμα σε μια αίθουσα του ναού, και οι γονείς είναι πολύ ευχαριστημένοι οι οποίοι μας λένε αν δεν υπήρχε το φροντιστήριο τα παιδιά μας δεν θα μπορούσαν να σπουδάσουν».

Τέλος, να αναφερθεί, ότι οι Καθηγητές που κάνουν τα φροντιστήρια είναι από ιδιωτικά φροντιστήρια.

Εμφανίσεις: 54671
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!