Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων στην Μητρόπολη Καστορίας

ImageΣτην καθιερωμένη εκδήλωση για τα μικρά παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς του, παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα αναφέρθηκε στην οικογένεια του ιερέα σήμερα και ο ρόλος που παίζει στην ελληνική κοινωνία.

«Είστε η καθημερινή μαρτυρία του ονόματος του Ιησού Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σεραφείμ.

Ευχήθηκε στους ιερείς και τις πρεσβυτέρες τους να έχουν μια ευλογημένη χρονιά και να συνεχίσουν να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους με συνοδηγό και φύλακα τον Κύριό μας, ώστε να ξεχωρίζουν μέσα στον κόσμο πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής μας, κατέληξε ο Μητροπολίτης Καστορίας.

Επίσης, αφού παρακολούθησαν οι ιερείς και τα παιδιά τους ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή και το έργο του Προφήτου Ιωνά, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μητροπολίτης Καστορίας, αύριο θα λειτουργήσει στην ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Μαυριωτίσσης για όλα τα φιλόπτωχα ταμεία της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, ευχαριστώντας όσες και όσους μόχθησαν για τον έρανο της αγάπης και εν συνεχεία θα μεταβεί στα ακριτικά φυλάκια του Νομού Καστοριάς, όπου θα συναντήσει τους στρατιώτες μας και θα μοιράσει δώρα.

Image

Image

Εμφανίσεις: 55904
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!