Τετραετία Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου

ImageΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος στις 26 Νοεμβρίου 2010 συμπληρώνει, με την χάρη του Θεού, την πρώτη τετραετία από την ημέρα της ενθρονίσεώς του στην Αποστολική Ιερά Μητρόπολή μας.

Τέσσερα χρόνια προσφοράς και θυσίας στον ευγενή Λαό της Κορινθίας, στο ευλογημένο Ποίμνιο που του εμπιστεύθηκε ο Θεός.

Την επέτειο της ενθρονίσεώς του θα την εορτάσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι, δοξολογώντας τον Τρισάγιο Θεό για την τιμή που του επιφύλαξε, ευχαριστώντας Τον για ό,τι με την χάρη Του συντελέσθηκε μέσα στην τετραετία αυτή και ικετεύοντάς Τον για την αίσια συνέχιση του πολυεύθυνου έργου του.

Επίσης στην Θ. Λειτουργία θα τελέσει την εις Μεγαλόσχημο κουρά της Ρασοφόρου Μοναχής Ευφημίας, αδελφής της Ιεράς Μονής του Οσίου Παταπίου.

Η συμμετοχή, όσων πιστών δύνανται, στην επετειακή αυτή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου, θα αποτελέσει ευκαιρία να εκδηλώσει το ευσεβές Ποίμνιο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του στον Πνευματικό του Πατέρα συμπροσευχόμενο για την, με τις πρεσβείες του θαυματουργού Οσίου Παταπίου, μακροημέρευση και ενίσχυσή του.

Εμφανίσεις: 74961
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!