Αγαστή συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας στη Καλαμπάκα

ImageΗ αγαστή συνεργασία μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Δημοτικής Αρχής είναι αναγκαία για την προώθηση λύσεων σε όποια προβλήματα υπάρχουν αλλά και την επίτευξη στόχων προς όφελος του τόπου και των πολιτών του.

Αυτό τονίστηκε κατά την χθεσινή συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο πρώτος μετά την εκλογή του στον κ. Σεραφείμ στο Μητροπολιτικό Μέγαρο συνοδευόμενος από συμβούλους που εκλέχτηκαν με το συνδυασμό του.

Ο κ. Σακελλαρίου αφού αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Σεβασμιότατο ανέφερε ότι με την λαϊκή εντολή εκλέχτηκε στο αξίωμα του Δημάρχου Καλαμπάκας, κάνοντας ο ίδιος και οι συνεργάτες του έναν έντιμο και ηθικό αγώνα.

Διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί αρμονικά με την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων για όποιο ζήτημα προκύψει αλλά και την επίτευξη κοινών στόχων προς όφελος των δημοτών και του τόπου γενικότερα.

Άλλωστε όπως υπογράμμισε ο κ. Σακελλαρίου η αγαστή συνεργασία μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Δημοτικής Αρχής είναι αναγκαία και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα και στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού καθώς έχουμε την ευλογία να ζούμε κάτω από τα Άγια Μετέωρα.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμαφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι όπως πάντα η Μητρόπολη και ο ίδιος θα συνεργαστούν για το καλό του τόπου ο οποίος έχει ανάγκη όλους γιατί με κοινή προσπάθεια μπορεί να επιτευχθούν σημαντικά πράγματα και οφέλη.

Στη συνέχεια ο κ. Σακελλαρίου παρουσίασε στον κ. Σεραφείμ τους συνεργάτες που τον συνόδευαν στη χθεσινή εθιμοτυπική συνάντηση και ο Μητροπολίτης δώρισε στον καθένα από ένα ημερολόγιο της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων του 2011.

Εμφανίσεις: 80789
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!